gecen gun gordum boyle bir baslik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  2. modasi gecen baslik
  3. gecen hafta acilan baslik
  4. yok boyle baslik
  5. icinde yazar kelimesi gecen baslik
  6. ben boyle baslik gormedim
  7. boyle bir baslik da varmis
  8. icinde sevgili kelimesi gecen baslik acmak
  9. icinde kurt kelimesi gecen baslik acmak
  10. icinde converse gecen baslik acma hastaligi

© 2008 - uludağ sözlük

gecen gun gordum boyle bir baslik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gecen gun gordum boyle bir baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecen gun gordum boyle bir baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dilaraa » ziya » usta beni oldursene » ezginin gunlugu » yaran entryler » kiz arkadasina buz parmak alan sevgili » izlanda balikcisi » raziye » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » ana beni eversene a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci