geceleri sokaktan gelen aci kopek cigliklari 

kapat
  1. insanın içini eriten çığlıklardır.

insana yattığı yerden "kimbilir ne olmuştur" dedirtir, ya göt belediye zehirlemiştir ya da tinerci mahluklar tecavüz ediyordur. belki de kedinin biriyle kapışıyordur.
    #3777732 (karin, 06.08.2008 10:50)
  2. (bkz: inim inim inleyen bayku$lar)
    #3777735 (galapagoslu iguana, 06.08.2008 10:51)
  3. vicdan denen şeyin ne olup olmadığının test edildiği anlardan biridir. ya yatıp uyursunuz ya da dışarı çıkıp bakarsınız.
    #3777744 (conspirator, 06.08.2008 10:53 ~ 10:54)
  4. tamamiyle bi yanılgıdır.

çünkü ses sokaktan gelmez, üst kattan gelir. dahası ses köpekten gelmez, hayriye hanım'dan gelir.

uyur gibi yapmak en doğrusudur.
    #3777798 (zenci nicki, 06.08.2008 11:12)
  5. bir kitapta okumuştum.

"gece eşek veya köpek sesi duyduğunuz zaman ayıplamayın besmele çekin. çünkü onlar sizin göremediğiniz şeyleri görürler."
    #3777920 (azarath, 06.08.2008 11:39)

© 2008 - uludağ sözlük

geceleri sokaktan gelen aci kopek cigliklari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. geceleri sokaktan gelen aci kopek cigliklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geceleri sokaktan gelen aci kopek cigliklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulya avsar » yaran youtube yorumlari » stretching the game » genelkurmayin namaz cagrisi » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » anani da al git buradan » el siki ile gerdege girmek » snuff » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » caylakgeldimcaylakgidicem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games