gece yine kaciyor gunun elinden 

kapat
  1. sabaha yaklaşıyor saat. gece yine karanlıkların karanlığı.
    günün elinden düşüyor usulca.
    yine aynı sabaha uyanacağız, takvimden bir yaprak kopacak...

ne saçma gece gidecek... bir gün daha çizecek çizgiler suratımıza.
    #2882520 (ParaNtez, 23.01.2008 02:37 ~ 02:38)
  2. 24:00 dan sonra başka bir güne ayak basmaktır.
    24:00 dan önce ki gün ile vedalaşmaktır.
    hep aynı günde dursak,yerimizde saysak neler olur du acaba.
    düşünsenize, dün ayrıldınız sevgilizden.
    zamanda geçmiyor ya şimdi 24:00 dan sonrası yok günümüz elimizde hala.
    sevgilimizden hala ayrıyız koşup getiremiyorum çünkü saat tam 12 de durdu.
    o yarına gitti sen ise seni bıraktığı günde bugündesin hala.
    yarınlar varken yeni günler, güneşler, insanlar, gülümsemeler, sevişmeler, uyumalar, uyanmalar.
    baksana ne çoklar...
    gözümü kaybettim ben dün, yarına gitti o yarın ki yeni şeyleri görmeye.
    ben ise gidemiyorum 24:00 da kaldım ben çünkü yarını verdim bugünü elimde tuttum.
    ayaklarım 12 nin 1 ine tekme attı kırıldı biliyor musunuz...
    2 kaldı geriye dişlerimde söktüm attım, birden bir kapı açıldı ışıklar süzüldü oradan içeriye.
    iyice açtım kapıyı ağırdı biraz güç gerekti.
    geldim ben dedim bağırdım, heyyy yarındayım ben bugün yarındayım ben...
    sevgilim nerede, sevgilim.
    #2883863 (suzan avci, 23.01.2008 13:51 ~ 17:28)
  3. gün kaçıyor ömrün elinden hala aynı yerdeyim gece gideli çok olmuş. nerelerdesin?
    #2884680 (ParaNtez, 23.01.2008 16:13)
  4. gecenin peşine takılıp gitmek yakındır, sabır taşı çatladı bile, nerelerdesin?
    #2884720 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 23.01.2008 16:18)
  5. takvim yaprağını takvimde seven zamanla ilgili yarası olan insanın söylemidir.
    #3315792 (ParaNtez, 25.04.2008 02:51)

© 2008 - uludağ sözlük

gece yine kaciyor gunun elinden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gece yine kaciyor gunun elinden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece yine kaciyor gunun elinden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yahoo » 7 0 i unutmamak » benim annem dans edemez » uc aynali kirk oda » kizlari igrenc bir varlik gibi gosteren insan » omer urundul un emekli olma ihtimali » saraydaki mucevher » abay ibrahim qunanbayuli » son ikiye kirmizi birakmak » police a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci