gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili 

kapat
  1. gece gece izlediklerinden ötürü duygu seline kapılmış, aklına ilk gelen kişiyi arayan sevgilidir.
    #3694400 (vajin aga, 21.07.2008 00:57)
  2. - xxl tv yi aç
    + neden?
    - orda beni göreceksin
    #3696029 (isildur, 21.07.2008 12:52)
  3. - xxl tv'yi ac baris.
    - hayatım ben multivisionu daha çok seviyorum.
    #4189715 (konyalee, 05.11.2008 17:35)
  4. + ahmet lan xxl tv yi aç hemen.
    - ne oldu len ayol bu saatte?
    + ya kızım açsana len !
    - ayy mustim yaa bu saatte ne fantezisi bu !?
    + aç aşkım yaa hadi haddiii
    - kız sen ne yaramazsın . tamam açıyorum sende su sabun filan ayarla gelirim belki gece
    + uehueheh kız allah seni ne yapmassıınn.
    - uehuheue hadi kapıyorum teli.

(bkz: antelle dantel)

(bkz: amına koduklarım)
    #4189757 (joneca, 05.11.2008 17:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili. Copyrights of the articles are belong to their authors.