gece nereden geldigi belli olmayan osuruk sesi 

kapat
  1. başlık biraz tırt oldu. 50 karakter sorunu. daha doğrusu gece yarısı nereden geldiği belli olmayan osuruk sesiyle uyanmak gibi bir şey olacaktı. biraz fazla gibi ama öyle daha güzel.

dün gece vuku bulan bir olay. sabah diferansiyel denklemler diye iğreti bir ders olan ve arkadaşlarla çalışıp yorgunluktan ve yediğimiz o iğrenç yiyecekler yüzünden olduğunu tahmin ettiğim olay. herkes yatmış ve ben de elimi yüzümü yıkayıp, dişlerimi fırçaladım. baba sözü dinlerim ben. arada ama.. herneyse yatağıma yatıp arkadaşımın nefes alıp verişini taklit ediyordum [ayni odada uyuyan kisinin nefesine ayak uydurmak], uyumuş kalmışım.. burada geçen zamanı bende bilmiyorum. gece buradan anlatamayacağım şekilde bir sesle ki bu ses sadece bizim değil yan, alt, üst, diğer yan, etrafımızda ne kadar ev varsa bakın yemin diyorum kesinlikle duyulmuştur. işte o sesle uyandım ve ürperdim. o an neden korktuğumu bilmiyorum ama öyle bir korktum ki yerimden kalkamadım. sonrasında acaba ben miydim bunu yapan, kim yaptı, ben yapamam böyle bir şeyi dedim ve yeniden yattım. kulağım hala o sesteydi, hala belki bir yerden yeniden çıkar yeniden duyarım diye 10 dakika falan uyanık kaldım. duyamadım.. uyumuş kalmışım..
    #4254228 (www wwwwwwwwww www, 20.11.2008 00:38)
  2. (bkz: kedidir kedi)
    #4254666 (bir bardak demli cay, 20.11.2008 03:54)
  3. (bkz: kursun adres sormaz ki)
    #4254679 (bairam hoshtempo, 20.11.2008 04:01)
  4. (bkz: kirli bir geçmişim var konuşmak istemiyorum)
    #4254683 (jeff murdock, 20.11.2008 04:03)
  5. (bkz: bu onun sesi)
    #4254688 (bairam hoshtempo, 20.11.2008 04:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gece nereden geldigi belli olmayan osuruk sesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece nereden geldigi belli olmayan osuruk sesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece nereden geldigi belli olmayan osuruk sesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gece nereden geldigi belli olmayan osuruk sesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.