gece muduru 

kapat
  1. otel, yurt, benzinlik gibi 24 saat hizmet veren işletmelerde gece çalışan en yüksek sorumlu.
    #1001253 (meyra, 15.12.2006 14:30)
  2. bunlarin bazilarinin temel amaclari otel calisanlari kiz goturmesin diye etrafi dolanmaktir.
    (bkz: marmaris magic life)
    #1024947 (optimus prime, 20.12.2006 01:59)
  3. diğer gerçek müdürlerin öyle fabrika vb. sahipsiz kalmasın diye uydurdukları müdürlük.
    #1029289 (P.stranger, 20.12.2006 22:53)
  4. tsk eğitim vakfı yurtlarında gece sorumlularına verilen sıfattır.
    #1504666 (markasiz, 08.04.2007 10:03)
  5. * sırasıyla departman müdürleri arasında aylık plan çerçevesinde yerine göre gece 22 ve sabah suları arası değişen saatleriyle kolluk bende kıllık bende hazzının yaşandığı aktivite. akabinde ertesi gün işe geç gelme lüksü varsa binevi çekilebiliyor.
    #3419265 (sinekas, 19.05.2008 20:46)
  6. fabrika ve benzeri işletmelerde, sosyal güvenlik kanununa göre gece çalışması olarak anılan saat dilimleri arasında görev alan en yetkili kişi.
    #3419352 (sesvermeyen, 19.05.2008 21:04)
  7. john lee carre' nin ünlü romanı. eski sas komandosu olan bir adamın ordudan ayrılıp büyük bir otelde gece müdürü olarak çalışmasını ve eski işinin onun peşini bırakmamasını, psikolojisini, yalnızlığını güzel anlatır.
    #3900023 (conspirator, 01.09.2008 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

gece muduru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece muduru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece muduru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halayi biz cekeriz mala damat vurur » hemfuckirhemsuurlutospaga » oldum de uyandim » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » onurkul » umursanmamak » emmeli gommeli basliklar » jack daniel s » turkiye de devlet teklif ediyormus » aziz yildirim » ucakta aglamak » adini soylemeyen sevgili » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » cennetten kovulan » mulayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lindsay lohan fotograflari icin tiklayiniz » voksne mennesker » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » ozkaymak » dumur » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » somnium obmutum » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » kompleksiz insan » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » kahramanmaras » interneti sahibine zindan eden modem » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » the richest man in bayburt » davul