gece maci 

kapat
  1. karanlıkta oynanacağı için aydınlatması olan statlarda gerçekleşebilen, genelde 3 büyük diye tabir edilen takımların oynadığı maç.

(bkz: 3 büyükler)
    (bkz: gündüz maçı)
    (minik mavi balina, 11.02.2008 01:44)
  2. premier leaguede neredeyse hiç oynanmayan maçtır!
    (Vivendi, 08.05.2008 06:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turan dursun » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi » dugun gecesi regl olmak » hazro nun tarihi eserleri » kralice cok yasa » fatmagul berktay » peynir alti suyu proteini » soyut insan » kara mizah comic sans ms » sevgilinin uzerine titremek » intensivecare » max payne » muz » anasimezardikecekmis » faati » intihar » penis lokantasi » mulayim » agri esigi » eddy » ben seni haketmiyorum » cayyolu » agri kesici ve ates dusurucu » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak » the lost world jurassic park » arda turan » ayni evde yasayan 3 hayvan » ulu sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa