gece kavga eden yan komsuyla asansorde karsilasmak 

kapat
  1. karakter sınırına takılıp karaktersizleşmiş, gudik bir başlık oldu, kusura bakılmaya...

gelelim konumuza... bir önceki gece yan dairenizde birbirlerini gırtlaklamak üzere olan karı-koca ya da ergen-ebeveyn vb.nin sesi televizyonun sesini bile bastırır neredeyse. dan dun sesler gelir, millet birbirine bağırır, ağlaşmalar, gerginlik... polisi mi arasam diye düşünürsünüz, aramazsınız.

neyse, ertesi gün olur kapıyı açar, asansörü çağırırsınız. asansör gelmekte, siz ise ayakkabılarınızla uğraşmakta iken birden karşı dairenin kapısı açılır, irkilirsiniz. komşunuzun yüzüne bakar, kaşıyla gözünün yerlerini kontrol eder, her şeyi yerli yerinde görünce sevinirsiniz. o sırada bir de farkedersiniz ki, komşunuz gayet neşeli, güleryüzlü... sanki dün kocasına çemkiren, sehpanın üzerindeki kristal kültablasını adamın başına nakşetmeye hevesli kadın o değildir. belki de dayak arsızdır der, asansörün kapısını açarsınız. "ay bir saniye, ben de geleyim hemen" der komşunuz, bir saniye beklersiniz kadın 30 saniye sonra gelir. parmağınız z'ye giderken, aklınız dünkü kavgayı a'dan z'ye merak etmektedir. sorsanız, soramazsınız... size nedir ayrıca. neyse dersiniz, aile içinde kavga yine aile içinde çözümlenir. zaten barışmışlardır büyük ihtimalle, zira kadının ağzı ile kulakları arasındaki mesafe azalmıştır. işim mi yok dersiniz, yolunuza gidersiniz...
    #2614753 (yasak merve, 21.11.2007 18:52)
  2. yüzdeki gülümsemeyi saklamak için çabalamaya başlamaktır.
    #2614758 (kelmajeste, 21.11.2007 18:53)
  3. (bkz: len bu adamdan o küfürler nasıl çıktı anlamadım)
    #2614762 (victoryau0248, 21.11.2007 18:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gece kavga eden yan komsuyla asansorde karsilasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece kavga eden yan komsuyla asansorde karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece kavga eden yan komsuyla asansorde karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gece kavga eden yan komsuyla asansorde karsilasmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.