gece gozlum 

1. hakan peker'in aynı adı taşıyan son albümünün çıkış parçası. sözleri de aşağıdaki gibidir.

Yine haklı çıktın gördüm
    Sana döneceğimi biliyordun
    Farkına vardım ama çok geç
    Seni de kendimi de bitirdim

Gece gözlüm nurum sensin
    Beni son kez affet gitsin
    Gözlerime bir kere iyi bak
    Görmüyormusun bu kalpte teksin

Kara kara düşüne düşüne eridim sevgilim
    Güzel yüzün hiç aklımdan çıkmadı benim
    Dersimi aldım geceleri sensiz kaldım
    Teninin kokusu gitmedi bende
    Bana ait bir kalp var sende
    #1160146 (free your mind, 15.01.2007 22:05)
  2. kayahanın şarkısıdır, koyu kahve gözlerinde derin bakışlara sahip insanları anlatır.
    #2244213 (bohembebek, 01.09.2007 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

gece gozlum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece gozlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece gozlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayabakan » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » yolgezer » tasima turklerle degirmen donmez » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » gul bahcesindeki gelincik » gordon s » tby bursa bulusmasi » parapraksi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » tatar atlilari beni hep korkutmustur » rtuk » yuksek sakatat » estrojen » tuvaletde kabinler arasi duet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmed yasin » solculari taniyinca sagci olmak » wireless nargile » norvec » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » 412 » sezgin gezgin » hayat » breaking bad » victor nsofor obinna » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » bulvar gazetesi » izani yok » fox tv