gece bitkilerinden 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

gece bitkilerinden korkuyorum,
    hayır, geceleri bitkilerden!
    gizlenirken vurulmuş ulaklara ağıttır
    bana açtığın her telefon.

iki kalp arasında en kısa yol:
    birbirine uzanmış ve zaman zaman
    ancak parmak uçlarıyla değebilen
    iki kol.

an ki fıskiyesi sonsuzluğun
    keşke yalnız bunun için sevseydim seni.
    #786172 (vernon sullivan, 29.10.2006 06:12)

© 2008 - uludağ sözlük

gece bitkilerinden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gece bitkilerinden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gece bitkilerinden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medeni haklar » i don t wanna know » desperados » squadron » tutmayan iddaa kuponu » bir gol daha » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » abberline » necaset » arena tr » gizemli yazar » aliceinchains » terk i diyar » sut atmadan gol olmaz » kadinlarin 4 mucizesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » yol arkadasi » aramaya inanmayan ibne » kecilerin prezervatif kullanmasi » terbiyesiz yazar » schenardi » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » toskuru » bir sigara birakma yontemi olarak sms » git hadi git ismail yk » hadis » papa v sixtus » rising sun over europe » en gelismis dil » children of women