gec olsun guc olmasin 

kapat
  1. bir çok konuda tahammülkar yurdum insanının hedefe ağır ve emin bir şekilde ilerleyen adımlarının sakin sesinin duyulduğu cümle...
    (sıçtırtma lamasına, 03.02.2006 02:39)
  2. beklenenin aksine aceleci ergenleri yetişkinlere düşman eden sakinleştirme cümlesi.
    (erich_from_istanbul, 03.02.2006 02:56)
  3. olması istenen birşeyi aceleye getirip olmamasını saglamayı engellemek.

(bkz: atasözü)
    (peter pan, 29.10.2006 00:18)
  4. belki de istenmeyen bişeyi eceleye getirip olmasını sağlamayı engellemektir kim bilir.. (bkz: anlam kargaşası)
    (bkz: ne dedim lan ben)
    (tinkerbell, 29.10.2006 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir sevgilim vardi » pinhani » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » hatirla sevgili » ahmed apimah barusso » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » kirli yuzlu melekler » uzayli zombi robot istilacilar » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » test yapacagim deyip test yapan hoca » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » psp » facebook » mr crowley » pismis kelle » eski sevgiliden gelen mesaj » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » the art of spiritual purification » foma » unisex tuvalette sicmak » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » erkekleri anlamanin yollari » fastjel » hep seni aradim » andriy shevchenko » betty puf puf » ayla algan » cildirin » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa