gec gelen sicak su 

kapat
  1. insana büyük sinir harpleri yaşatan su. kış aylarında insan elini sıcak su ile yıkamak istiyor genellikle ya da en azından ben. bizim evdekinde bir bokluk mu var nedir anlamadım, sıcak su gelmez olur. hatta "sen gelmez oldun" şarkısını falan söyleriz. neyse sulandırmayayım ama iğrenç bir durumdur. bir de tam elini yıkarsın, işin biter o zaman gelir kodumun suyu. ya arkadaş anlamıyorum colorado'dan mı getiriyorsunuz suyu? neden bu kadar geç?
    #1441859 (unknown artist, 22.03.2007 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

gec gelen sicak su başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gec gelen sicak su ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gec gelen sicak su nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» server durumuna bakip anliyormus gibi yapmak » reinaldo carlos merlo » ihsan oktay anar hazretleri » nodar mamedov » kreator » parmaklar tirnaklar falan cok enteresan » basliklari alt alta okumak » sezen aksu » enginar suyu » ziraat muhendisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games