gec bunlari 

kapat
  1. zafer peker'in bir şarkısı.

of o aşka önem vermezmiş, hic aramazmış
    of aşk ona uzakmış, o yapayalniz bile yaşarmış

guldurme beni, sen bu laflari kulahima anlat
    gec bunlari gec, seveceksen haber ver

dertlerime deva olacaksan haber ver
    icimde yaniyor, yaniyor bak bir yerler

yanginim a canim, yagacaksan haber ver
    ey peri nazli cicek, daha seni kimler uzecek

cok bilen cok yanilir, bunu sana kimler diyecek
    gec bunlari gec.
    #1812627 (larker, 23.06.2007 23:30)
  2. levent yuksel'in med cezir adlı albumunun yanlış bilinen sarkısıdır. dogrusu için;

(bkz: dedikodu)
    #2222785 (MeLaNKoLiK, 29.08.2007 15:44)
  3. med cezir albumunden bir adet levent yuksel parcasidir, duzenlemesi de, yamulmuyorsam ya fahir atakoglu na ya da onno tunc a aittir, ayni zamanda da palavra sikan kisiler icin de bol kullanilir.
    #2788342 (faidelibilgi, 04.01.2008 14:22)
  4. anne insanının "ders çalışmazsan söylerim" şeklinde santaj yaptıgı şarkıdır.
    *
    #2788348 (iktidarsiz jigolo, 04.01.2008 14:23)
  5. konusanin yalan soyledigi ya da bos konustugu dusunuldugunde / anlasildiginda soylenen soz obegi.
    #2925391 (limon cicegi kolonyasi, 31.01.2008 14:38)

© 2008 - uludağ sözlük

gec bunlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gec bunlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gec bunlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vivident » bulent kayabas » montro bogazlar sozlesmesi » abdullah bin cehs » evde kuzu disarda kuzu yatakta kuzu sozlukte aslan » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » fethullah gulen in microsoft u satin almasi » aksam bize gel de ders calisalim » semum » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games