gear 

kapat
  1. ing. vites, takım, donatı, çark.
    #1019381 (stockton to malone, 19.12.2006 01:40)
  2. ing de aynı zamanda dişli çark anlamına gelen sözcük.
    #3531821 (bleak poison, 13.06.2008 02:59)

© 2008 - uludağ sözlük

gear başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gear ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gear nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayhan akman » zombie attack » in vain » vladimir askenazi » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » sarki isimlerinden mesaj yazmak » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » gercegi degerlendirme yetisi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » gunes gazetesi » renegades of funk » sinemasal sorunlar » pan » yar bana varmadi » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarak kafali » tanrica » page down » hosmerim » yilmaz ozdil » www basketurk net » miyehdiyznak » izani yok » gece evden gelen garip sesler » sarhos diyaloglari » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » deli bozgun dolu dizgin » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » kadinlarin benzetme meraki » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili