gazozuna ilac atip samimi olalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gazozuna ilac katmak
  2. 7 cucelerin pamuk prensesin gazozuna ilac atmasi
  3. polyana nin gazozuna ilac koyan kotu adam
  4. kahvenin icine ilac atip tecavuz etmek
  5. esegin ickisine ilac atip eve atan abazan
  6. ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi
  7. ne olursak olalim biz olalim
  8. gazozuna mac
  9. gazozuna pvp
  10. birinin gazozuna hap atmak

© 2008 - uludağ sözlük

gazozuna ilac atip samimi olalim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gazozuna ilac atip samimi olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gazozuna ilac atip samimi olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sandra izbasa » kadin gerektiginde erkeginin ayagini yikamali » kuba » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » evden ciktiktan sonra asagidan anneye el sallamak » bana mi caliyor deliren canlar » let go » coraplari islanan sevgiliye soylenebilecekler » gouda » gericiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games