gaziantep universitesi 

kapat
  1. 7 fakülte, 7 meslek yüksekokulu, 5 yüksekokul ve 3 enstitü ile hizmet veren güneydoğu'da ki devlet üniversitesi.
    #668095 (shalamar, 26.09.2006 15:28 ~ 27.09.2006 14:29)
  2. eskiden odtunun bir kampusu olan, muhendislik fakultesi egitimi* bakimindan turkiye'deki sayili universitelerden biri olarak kabul edilen, gaziantep'in universitesi.
    #687479 (soyle-boyle, 02.10.2006 21:13)
  3. =====fakulteleri=====

-muhendislik fakultesi
    1. makina muhendisligi
    2. elektrik elektronik muhendisligi
    3. fizik muhendisligi
    4. gida muhendisligi
    5. insaat muhendisligi
    6. tekstil muhendisligi
    7. endustri muhendisligi
    8. bilgisayar muhendisligi
    9. metalurji muhendisligi

-tıp fakültesi

-FEN-EDEBiYAT FAKÜLTESi
    1.tarih
    2.matematik
    3.turk dili ve edebiyati
    4.biyoloji
    5.ingiliz dili ve edebiyati
    6.kimya
    7.arkeoloji
    8.sosyoloji

-iKTiSADi VE iDARi BiLiMLER FAKÜLTESi
    1.iktisat
    2.isletme
    3.uluslararasi ticaret ve lojistik

-EĞiTiM FAKÜLTESi

-KiLiS MUALLiM RIFAT EĞiTiM FAKÜLTESi

-KiLiS FEN-EDEBiYAT FAKÜLTESi

=====meslek yuksekokullari=====

-KiLiS MESLEK YÜKSEKOKULU
    -TURiZM VE OTELCiLiK MESLEK YÜKSEKOKULU
    -GAZiANTEP SAĞLIK HiZMETLERi MESLEK YÜKSEKOKULU
    -OĞUZELi MESLEK YÜKSEKOKULU
    -NiZiP MESLEK YÜKSEKOKULU
    -GAZiANTEP MESLEK YÜKSEKOKULU
    -NACi TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU

=====yuksek okullari=====

-TÜRK MUSiKiSi DEVLET KONSERVATUARI
    -BEDEN EĞiTiMi VE SPOR YÜKSEKOKULU
    -GAZiANTEP SAĞLIK YÜKSEKOKULU
    -KiLiS YUSUF ŞEREFOĞLU SAĞLIK YÜKSEKOKULU
    -YABANCI DiLLER YÜKSEKOKULU
    #687506 (soyle-boyle, 02.10.2006 21:26)
  4. http://www.gantep.edu.tr/
    #1314658 (vernon sullivan, 17.02.2007 04:15)
  5. Odtü'ye bağlı iken mezunları, Odtü Gaziantep mezunuyum der. Şimdiki mezunlarının da Odtü Gaziantep mezunuyum dediği üniversite.
    #2916165 (bluefalcon, 29.01.2008 22:56)
  6. şenliklerini antepli abazaların doldurmasıyla ünlü; baya büyük bir kampüse sahip üniversite. eğitim puan rasyosunun, boğaziçi ile yarıştığını söyleyebilirim. Yani, üniversiteye yerleştirildiğiniz puana kıyasla, bölümden aldığınız eğitim oldukça üst düzeyde.. Bunda da sanırım okulun zamanında bir odtü havası teneffüs etmeyi başarmış olmasının payı var..
    #3716103 (liberla, 25.07.2008 00:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gaziantep universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gaziantep universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaziantep universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gaziantep universitesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.