gaziantep in tarihi eserleri 

kapat
  1. gaziantep şehri ve çevresinde yer alan tarihi eserler.

duluk / antiochia ad tavrum

antep kalesi

omeriye camii
    boyaci / kadi kemaleddin camii
    eyupoglu camii
    esenbek / ihsan bey camii
    ali nacar / aliyyunnacar camii
    ali dola camii
    tahtali / tahtani camii
    aga camii
    handaniye camii
    alaybey camii
    bostanci camii
    seyh fettullah camii
    bekirbey camii
    ahmet celebi camii
    omer seyh camii
    iki serefeli camii
    kozanli camii
    ayse baci camii
    huseyin pasa / cikrikci camii
    karagoz camii
    mehmet nuri pasa camii
    kara tarla camii

aliyyunnacar medresesi (yikilmis)
    ramazaniye / ahmed celebi medresesi

seker han
    arasta carsisi
    seker han
    pazar hani
    tabak hani
    hisva han
    emir / amir ali hani
    zincirli badesteni
    millet hani
    kurkcu hani
    belediye hani
    kemikli bedesten

eski hamam
    keyvan hamami
    pasa hamami
    sih hamami
    naip hamami
    huseyin pasa hamami

huseyin pasa cesmesi

(bkz: gaziantep müzesi)
    #3389346 (arabam var, 12.05.2008 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

gaziantep in tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gaziantep in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaziantep in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tromboanjitis obliterans » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » annebenpenguenoldum » zall bana server bul lan allahsiz » sana dair » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » ugur dundar » teror » decay » kitabevi » letarji » yakisikli gosteren ayna » sarp kuray » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asagi saksonya » hezeyan » sarah palin » yemek sodasi » kisa psikotik bozukluk » heroes » acoustic samurai » zifir » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » sara thunebro » leave me in hell » eric cartman » degeneration » sibel can » ayagini organina gore uzat