gazi mahallesinde otobus yakilmasi 

kapat
  1. bu akşam yaşanan rezalettir. elinde molotof kokteyli pkk lı kansızlar kamuya iett otobüsünü cayır cayır yakarak gazi mahallesinde oturanları artık sabıkalı hale getirmiştir. bu kaçıncı otobüs yakma allah aşkına ? gazi mahallesinde bu pislikleri barındıranlarında suçu onlar kadar çok. onlara yardım ediyorlar, destekliyorlar ve en acısı onların arkasında duruyorlar.

bu belediye de adamsa gazi mahallesine sererleri kaldırır, orada oturanlarda adam olurlar da bir nevi kendilerine ait olan kamu mallarına sahip çıkarlar.

yok eğer biz devletin karşısındayız diyorlarsa, gidecekleri yerlere yürüyerek gitsinler.
    #4139249 (imper, 25.10.2008 22:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gazi mahallesinde otobus yakilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gazi mahallesinde otobus yakilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gazi mahallesinde otobus yakilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gazi mahallesinde otobus yakilmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.