gazi kadinlar sokagi 


kapat


  1. (bkz: izmir)

    izmir'in tarih kokan, en güzel sokaklarından biridir. alsancak'ta bulunan bu sokaktaki birçok ev restore edilmiştir ve mimari açıdan son derece ilgi çekicidir.

    ayrıca; kybele, roi, yukarı cafe, asmaaltı gibi mekanlar da bu sokakta bulunmaktadır. bundan başka, sıra sıra dizilmiş balık lokantaları da vardır. konum olarak muzaffer izgu sokagiyla paraleldir, ancak ondan çok daha sakin ve dinlendiricidir.
    #792353 (InsomniaC, 30.10.2006 18:09)
  2. her izmirlinin yolu düşen insana sakinlik ve huzur veren bunun yanısıra mekanları son derece hareketlilik içeren güzel izmirimin güzellerinden
    #792366 (hesmeralda, 30.10.2006 18:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gazi kadinlar sokagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gazi kadinlar sokagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gazi kadinlar sokagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gazi kadinlar sokagi. Copyright of the articles are belong to their authors.