gazi burma 

kapat
  1. istanbul pendik te tek şubesi bulunan 1984 ten beri hizmet veren, müthiş baklava ve burma kadayıf yapan tatlıcı... istanbul da oturup gazi burma da baklava yemediyseniz henüz gerçek bir baklava yememişsinizdir, emin olun güllüoğlu, seyidoğlu, emiroğlu gibi tanınmış baklavacılardan daha başarılı tatlıları... özellikle burma kadayıfı, havuç dilimi ve baklavaları süper... dükkan pendik çarşısının içinde, pendik belediyesi ve çarşı camisinin biraz yukarısında, yolunuz pendik e düşerse mutlaka deneyin pişman olmazsınız...
    #2399028 (erme1984, 29.09.2007 13:19)

© 2008 - uludağ sözlük

gazi burma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gazi burma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gazi burma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gerontofili » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » anket yaptim mutlu oldum » koprolali » misland » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » dam ustune cul seren eski sevgili » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » divisio » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » balik avlama yasagini savunan salci » sibel can » daracik giyinen turbanli kiz » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » uzun kot etek giyen turbanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin insanlik » kurt sorunu akp ile basladi » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » sen oyna dilber » favori uludag sozluk yazarlariniz » somnambulizm » the midnight meat train » aslinda bir konu var » terorun turkcesi » zubeyde hanimin sir vasiyeti » birak obama bu isleri » asik olunca surekli gulumsemek » igrenc espiriler » 2008 ekonomik krizi » mta88