gazetedeki kendi resmine sevinememek 

kapat
  1. habere gore degisebilecek durumdur. ornegin resim 3. sayfadaysa uzulursunuz..
    #1299143 (bilmem, 13.02.2007 16:40)
  2. çeşitli sebepler yüzünden istenen coşku seviyesine ulaşamama eylemi. beşiktaş'ın deplasman maçı için trabzon'a gittiği bir gün, koca kadroyu sadece iki kişi karşılamıştı. abi-kardeş olan bu ikili futbolcularla bol bol fotoğraf çektirmiş; birçoğu da gazetelere " beşiktaş'ı trabzon'da az sayıda taraftar karşıladı " manşetiyle yayınlanmıştı. kendin için seviniyorsun ama takımın için üzülüyorsun.. böyle bir şey olsa gerek..
    #1299163 (thor voivoda, 13.02.2007 16:45)
  3. (bkz: allah düşürmesin)
    #1299187 (lusi, 13.02.2007 16:50)
  4. çocuğunuza ameliyat parası gerektiği için çıktıysanız en acı resim ve haber olduğundandır.
    #2556923 (tepesersemi, 05.11.2007 00:03)
  5. kocaman puntolarla tacizci diye mansetteysen, gozlerini siyah bantla kapatmislarsa kesinlikle gazetede ciktigina sevinemezsin.
    #2557000 (auspuff, 05.11.2007 00:24)
  6. - süleyman abi gazeteye çıktım ama sevinemiyorum.
    + canım ben de kızılay'ın göbeğinde sıçarken yakalansam ben de sevinemem.
    - ama reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.
    + evet iyi reklamı oldu g.tünün. şimdiden talipler varmış diyorlar.
    #2557099 (magarnugus, 05.11.2007 00:48)
  7. resmin altında ağzınızdan çıkmamış hatta silah zoruyla bile çıkmayacak sözler varsa yaşabilecek durumdur...

röportajda olur genelde bu... verdiğiniz cevaplarla alakası olmayan şeyler, milletin hoşuna
    gidecek şeyler yazarlar... alırsınız gazeteyi, afilli bir resminiz vardır ama saçma salak cevaplar...
    hatta sizi tanıyanlar da okumuşsa bunu, üstüne bir de yalancı-yalaka damgası yersiniz falan...
    #2557140 (gazoz_kapagi, 05.11.2007 00:56)
  8. haber:

meşhur fabrikator zımba bey'den şok aciklama

haberin içeriği: fabrikator zimba bey gay oldugunu acikladi ve darling'i ile beraber hollanda'da evleneceğini acikladi.

fotograf: salak sayfa sekreteri yüzünden zimba bey'in fotosu yerine sizin resminizin basılmasi.

el sual: bu enteryden ne ögrendik?
    el cevap: bi bok ögrenmedik.
    #2557187 (mulayim, 05.11.2007 01:09)
  9. soz konusu resim;
    <h2> nekrofili hastasi capkin hedehodo bey, bu kez mezarlikta is uzerinde yaklandi.</h2>
    baslikli bir haberin altinda yer aliyorsa ortaya cikan durumdur.

+ is uzerinde yaklandi ne demek ki? *
    #2557214 (revolter00, 05.11.2007 01:18)
  10. bulvar gazetesine "yediği önünde yemediği arkasında" şeklinde manşetten giriş yaptıysa sevinmemesi gayet doğal olan insandır.
    #2557287 (one after 909, 05.11.2007 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

gazetedeki kendi resmine sevinememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gazetedeki kendi resmine sevinememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gazetedeki kendi resmine sevinememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» girlfriend » anahtari evde unutmak » erzincan » reinkaos » en buyuk karpuz yarismasi » kagit mendil » ankara » pleasantville » fenerbahce den nefret etme sebepleri » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » eski sevgiliye mektup » mehmene banu » kars » dunyanin en cok kufur yiyen insani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » galatasarayli » living in a world without you » birbirine benzeyen sarkilar » correcto » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » osurmanin dayanilmaz hafifligi » alanur ozalp » brother in law » heresy » mr and mrs brown » saipsiz » apu nahasapeemapetilon » play beautifully