gaza gelen insan 

kapat
  1. bir şeyde kendine çok güvenen ve o güvenini göstermek isteyen kimse. Genelde iddialarda ortaya çıkan kimse.
    #2833524 (ahzerkhul, 13.01.2008 19:28)
  2. lakabı gazoz olabilecek insan.*
    #2834058 (ziba dudu, 13.01.2008 21:14)
  3. (bkz: yavas gel sacin basin dagilmasin)
    #2834094 (terbiyesiz, 13.01.2008 21:22)
  4. Genellikle ben gaza gelmem diye artistlenip kendi sözünü yiyen gülünesi kimse.
    #2834261 (anise, 13.01.2008 21:51)
  5. sınır tanımayıp olmadık işler de yapabilecek potansiyele sahip olan kişidir kendisi.
    #4066621 (missSunshine, 09.10.2008 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

gaza gelen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gaza gelen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaza gelen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» namarak » nilay dorsa » bu duvara yazi yazan essektir » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » eternal sunshine of the spotless mind » kahramanmaras » pancho villa » agzi olu gotunden soguk olmak » efes dark » a room with a view » cumhuriyet » metrobus soforu » aglamaktan yaslanmak » sinop » karin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » polo tisortle namaz kilmak » kadi » yaran haberler » yandex » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » sir isaac » kocaelispor » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » goncagul sunar » alp arslan » orhan pamuk » adana » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » matrixxx