gayet ciddiyim 

kapat
  1. gulse birsel'in ilk kitabı. epsilon yayınevinden çıkmıştır. gag metinlerini de içinde barındırır. bu kitaptan sonra hala ciddiyim ve yolculuk nereye hemserim diye iki kitap daha yazmıştır. bu kitaplar genelde türkiye'deki azınlık kesimin yaşadıklarını ele alsa da mizahi yönü güçlüdür. tavsiye edilesidir.
    #1902316 (uieat, 10.07.2007 18:35)
  2. genelde annelerin sinirli bir anında yüzünde beliren bıyık altı gülümsemesinden yüz bulup gülünüp peşine yüzümüze yapıştırılan laf.

(bkz: sinirden gülüyorum)
    #1902345 (cernonil, 10.07.2007 18:39)
  3. çok eğlenceli olan gülse birsel kitaplarından biri.
    #1902346 (NaRKoLepSi, 10.07.2007 18:39)
  4. kitabın devamı için (bkz: hala ciddiyim)
    #2135871 (norma, 15.08.2007 03:54)

© 2008 - uludağ sözlük

gayet ciddiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gayet ciddiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gayet ciddiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » damda gezer miyav miyav der » tek odali hayat » yaran fikralar » ankaragucluler saraba dustuler » fortis » ic camasiri giymeyen insan » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » halkevleri » avon urunlerini satan kiz » kultursuz dinazor » sirince » army of me » jargon yapmaya kasan yazar » teknik resim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » yaratici fenerbahce taraftari » ordek popolu kiz » haydan gelen huya gider » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » tehlikeli saplanti » who is the gossip girl » gelin damat fotograflari » bir daha cal sam » zall dan beklenenler » tkip » aydin » kutahya » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » kalifiye