gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz 

kapat

1. son günlerde sözlükte bir eşcinsellik muhabbetidir gidiyor, malum yazar arkadaş yüzünden. başlıklar açılıyor, bedenler satılıyor, babalara cinsel kimlikler açıklanıyor vs vs.. yazarlar ikiye bölünüyor, homofobikler ve eşcinsel arkadaşlarının yaşadıklarından etkilenip onu destekleyenler. yazılanları okudum, arkadaş enfes yazıyor. ama bunları yaşamadığına da emin bırakıyor yazıların sonunda.. en yakın arkadaşlarımdan biri gay.. tanıdığım en karakterli insanlardan biridir kendisi. kendisine olan özgüveniyle hayran bırakır insanları..bu arkadaşa bakıyorum, evet yazdıklarının bir kısmı gerçek ama bir kısmı da hayal ürünü olduğu aşikar.. en azından onun için.. 12 yıldır bir gay arkadaşa * sahip olduğum için yapabileceklerini, yaşayabileceklerini ve daha bir çok şeyi bilioyorum..örneğin sanal alemde yazabileceklerini, yapabileceklerini.. sesini duyurucak diyelim tamam ama açık konuşalım kaç kişi takip edecek ulu sözlükten onu? madem bi şekilde insanların ders çıkarmasını amaçlıyor yaşadıklarından, pekala bir tv kanalında da yapabilirdi bunu.. hem daha fazla insana ulaşmaz mıydı? ulu sözlüğe yazar olmaktan daha mı zor bu söylediğim? hayır aksine daha kolay.. bir sürü program.. reyting merakı.. hadi diyelim arkadaş buraya geldi yazdıklarıyla rahatlıyor, burdaki bi kaç insandan destek alıyor.. her şey daha kolay oluyor onun için.. tamam kabul.. yazdıkları sadece eşcinsellerin hayatıyla vs dahada önemlisi bi genelleme yok onun hayatı.. bunu da anlarım günlük yerine kullanıyor derim, ama başka entryler de girebilirdi farklı!.. tamam yazdıkları belgesel çekilebilecek nitelikte diyelim bunları da kabul edelim..ama yaptığı aynı şuna benziyor.. bir arkadaşınızla buluşuyorsunuz, randevunuza bi arkadaşıyla gelmiş.. o arkadaş, birden size eşcinsel olduğunu, yaşadıklarını vs vs anlatmaya başlıyor.. hiç bi eşcinsel bunu yapmaz.. yeri gelmediği sürece bunu konuşmaz.. kimi zaten saklıyordur belki.. örneğin; mahallenizdeki bakkal, sinirli apartman yöneticiniz, spor hocanız, belki de babanız! ama saklamayacak kadar gücü kuvveti kendilerinde bulan insanlarsa bunu 'heyyy buraya bakın ben gayim, neler yaşıyorum heyoo' vari yapmazlar. çünkü siz nasıl kadınsanız, siz nasıl erkekseniz, siz nasıl lezbiyenseniz, siz nasıl biseksüelseniz o da eşcinseldir işte.. bu kadar.. heyy buraya bakın benim cinsel kimliğim bu diye bayrak sallamaz kimse, sallıyorsa işte o zaman bir sorun vardır..
    #3891179 (uretim cini, 30.08.2008 11:26 ~ 11:33)
  2. bayrak sallamaz seri eksi oy verir.
    #3891209 (ewentry, 30.08.2008 11:33)
  3. (bkz: en yakın arkadaşın gay olduğunu öğrenmek)
    #3891213 (uretim cini, 30.08.2008 11:34)
  4. (bkz: gay pride)
    #3891263 (uretim cini, 30.08.2008 11:44)
  5. (bkz: önde gideni bayrak sallayanı)
    #3891617 (uretim cini, 30.08.2008 13:18)
  6. (bkz: yarası olan gocunur)

evet yarası olan gocunur diye bir gerçek var. bu sadece eşcinsellik için de geçerli değildir. herkes gibi düşünmüyorsan ve düşüncenin doğru ve diğer insanlarında bunu düşünmesini istiyorsan değil bayrağı sallamayı yakarsın bile.
    #3891630 (Kechi, 30.08.2008 13:22 ~ 13:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gay olan biri ben gay im diye bayrak sallamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.