gavur hoca 

kapat
  1. sevan nisanyan'ın hapiste iken diğer mahkumlara kuran dersi vermesi neticesinde kendisine verilen bir lakap.

(bkz: sözlerin soyağacı çağdaş türkçenin etimolojik sözlüğü)*

ama şöyle bir link var:

http://www.nisanyan.com/sozluk/
    #999343 (kara hilal, 15.12.2006 02:45 ~ 02:48)
  2. çoğunluğu ingilizce hocası ve de hıristiyan olduğundan ecelinize ve pgnize susamadıysanız derslerine black metal gruplarının tişörtleriyle girilmemesi gereken hocalardır
    #999359 (Aria GalaCtiCa, 15.12.2006 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

gavur hoca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gavur hoca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gavur hoca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman batur » galatasarayli » odious mortem » cinsel organin fermuara sikismasi » kolbasti » birbirine benzeyen sarkilar » alanur ozalp » elektronik muzik » megadeth dinlerken ders calismak » pinarwadi » 31 cm » kalifiye » the famous soas rebetiko band » likitide » philosophia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » iman zinciri » ettore messina » useniyorum oyleyse yarin » pare pare » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » serdar akinan » iran da kadin olmak » kahramanmaras » emma shapplin » max payne 3 fall to the dark » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » kuzey kibris turk cumhuriyeti » turk kizlari