garsonlarin calistigi yeri sahiplenmesi 

kapat

1. her mekanda karşılaşılan sorundur. *
    öyle bir konuşma şekline sahiptir ki bu adamlar zannedersin lokanta/cafe/v.s. onun, adam gelir masaya yanaşır ''buyrun beyefendi bir isteğiniz varmıydı?'' demesini beklersin ama şahıs kendinden emin bir şekilde ''ne attırayım size'' der ve siz kalırsınız allah allah ne attırması birader ne diyorsun şeklinde düşüncelere kapılmadan şunu düşünür insan ''aha lokantanın sahibi de garsonluğa başlamış, yazık lan, pahalı bişeler yiyelim bari'' hani dersiniz adam samimiyet göstergesi ile yanaşıyor, ama yok kardeşim ne göstergesi ne samimiyeti herif düpedüz sahiplenmiş orayı... sonra başlar biraderim ''dönerim var, adanam var, urfam var...'' vay anasını! der ve sizde atlarsınız ''adanan nasıl acı mı birader? urfan güzel mi? hakiki mi? peki döneri nereye yaptırıyorsun? yoksa sen mi yapıyorsun? hass.kt.r yoksa sen şu ünlü hasan ustamısın?''... sonra muhabbet cıvır adamın yumurtayı nerden kaç liraya aldığını öğrenmeye falan çalışırsın... kıssadan hisse sevmiyorum böyle herifleri, garson dediğin müşteri ile arasındaki mesafeyi iyi ayarlamalı, yoksa eline kağıt kalem almakla garson olunmuyor... aslında korktuğum lokantadan çıkarken adamların sarılıp öpüşerek görüşmek üzere diyip gözleri dolu bir şekilde sizi uğurlaması *
    #796274 (fobia, 31.10.2006 18:52 ~ 18:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

garsonlarin calistigi yeri sahiplenmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. garsonlarin calistigi yeri sahiplenmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu garsonlarin calistigi yeri sahiplenmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about garsonlarin calistigi yeri sahiplenmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.