gariplikler gorup ctrl f5 yapmak 

kapat
  1. gelişmeler bölümünde zall'ın talimatları dogrultusunda yapılmasını istediği gariplik. neye göre garip kime göre garip sorularını da akılllara getirir.

(bkz: sözlükteki gariplikler)
    (bkz: van gölü canavarı)
    (bkz: sözlük canavarı)

+ abi sabah sözlükte arama bölümünde cok garip bişey gördüm. saat 08.02'ydi. garip sesler cıkarıyordu.
    - aynı garipliği 08.02de istatistikte ben de gördüm. gözümü acıp kapattıgımda gitmişti.
    & ben de bu sabah rastgele butonuna tıklarken garip sesler duydum. saat 08.02'ydi.
    % geliyorlar...
    *
    #819813 (blackjack, 05.11.2006 22:01)
  2. + abi evden garip sesler geliyor. tıkırtılar duyuyorum.
    - ctrl+f5 yap geçer.
    #1425660 (arabaciarabayatasget, 18.03.2007 12:58)
  3. gerçekten çok ama çok çok işe yarayan bir olaydır. eğer ki sözlükte aşırı gariplikler görürseniz de çarpı tuşuna basıp çıkmak en akılcı davranıştır.
    #3157821 (arabaciarabayatasget, 18.03.2008 13:48)
  4. turk ırkının biseyi acıp kapatınca düzelecegini sanan ekolunun son davranıs modeli.
    mudavimiyim.
    #3157833 (lutfucugum, 18.03.2008 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

gariplikler gorup ctrl f5 yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gariplikler gorup ctrl f5 yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gariplikler gorup ctrl f5 yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» numbers » lynyrd » 1712 » tey tey tey » oracle » asim bezirci » reklama farkli kanallarda ayni anda denk gelmek » her mevsim icimden gelir gecersin » bozdogan » pressing a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games