gariplik 

kapat
  1. Babam kırdı beni ilkönce babam
    Dosttan gördüm kahrın daniskasını
    Nankör çıktı iyilik ettiğim adam
    Sevdiğim kız da savdı sırasını

Bendim hayal üstüne hayal kuran
    Gözüm kapalı olduğu zamanlar
    Benim başımı taştan taşa vuran
    Sandığım gibi değilmiş insanlar

Garibim dünyada garip nafile
    Gelse boynuma dolansa da bahar
    Kendi hoş kendi masum sesinizle
    Siz söyleyin garipliğimi kuşlar

cahit sitki taranci
    #1588278 (mulayim, 30.04.2007 01:17)
  2. Garip olma durumu, garabet...
    #1815506 (fatal, 24.06.2007 16:32)

© 2008 - uludağ sözlük

gariplik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gariplik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gariplik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliyle beraber sicmaya calismak » ama askim yok » matruska » carmageddon apocalypse now » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » toplumda hic falsosu olmayan insan » kemal kilicdaroglu » kujata » zubeyde hanimin sir vasiyeti » karakoncolos » supurgesiz cadi » yaran baslik yonlendirmeleri » nikola tesla » zeynep beserler » gaba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » ozkiyim dusunceleri » barlar sokagi » online olanlar » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » insatiable » hiperestezi » gill » dam ustundeki sevgili » wyler » simultannozi » mta88 » duellonun kurallari » lsd » izmir de denize ciplak giren kiz