ganya 

kapat
  1. Dostoyevski'nin Budala Romanındaki sıradan karakterlerden biridir Ganya Ardelyoniç..Ama sözlükteki ganya hiç sıradan bir karakter değil..
    #1227270 (debian, 29.01.2007 12:55 ~ 12:56)
  2. objektif, tafafsız ve olaylara geniş bir açıdan bakabilen yenilikçi, yeni bir yazar.
    Dip not : bu en iyisi demektense "bu iyi" demek daha doğru olur, kanaatindeyim.
    #1243251 (the fine chemist, 01.02.2007 18:04)
  3. cavit yazar başlığı altına ısrarla entry giren saçma.. başka hiçbir işi yok demek.. cavit kadar bile olamıyor işte, onun yazdığı gibi fikirlerini yazsana sen.. ama yok, beyin kısmı biraz dar olunca insanın, yazması da zor oluyor demek.. yani nedir amacın? yapmaya çalıştığın nedir? ne oluyor sen onları yazınca? boyun mu uzuyor? bi tarafların tavana mı vuruyor? madem adamın düşüncelerini benimsemiyorsun, onun başlığında çemkireceğine yazsana sen de onun gibi.. ama yok, böyle sağa sola saldırınca kudurmuş gibi, daha bir rahatlıyorsun demek..

iki çift lafım da moderasyona.. şimdiye kadar hakkınızda zerre yorum yapmış değilim.. geliyorum, yazıyorum, okuyorum, çıkıyorum ben.. öyle millet soğıyormuş, şöyleymiş böyleymiş işim olmuyor.. ne kimseye elleşiyorum ne de kimseleri elleştiriyorum kendime.. ama insanız en nihayetinde.. bi limitimiz var.. böylelerini adam diye sözlüğe yazar yaparsanız, yazdıkları saçmaları silmekle yetinirseniz böyle olmaya devam edecek burası.. polemik yaratarak bir "şey" olduğunu sanan insanlarla(!) dolacak.. şimdi son söylemek istediğim;

lütfen...

tanım:an itibariyle yazar başlıklarına dadanan insan evladı..
    #1519635 (don santino corleone, 12.04.2007 16:06)
  4. dördüncü nesil çaylak...
    #1524882 (don santino corleone, 14.04.2007 00:21)
  5. doğruları söylediği ve haklıyı savunduğu için çaylak yapılan insan.
    #1528925 (serbest radikal, 15.04.2007 04:02)
  6. acı ama gerçek.
    (bkz: ipnenin degil avanak in kufur sayildigi sozluk)
    #1556210 (cettox, 22.04.2007 23:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ganya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ganya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ganya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ganya. Copyrights of the articles are belong to their authors.