gamyun net 

kapat
  1. http://www.gamyun.net linkinden girebileceğiniz oyun ve eğlence dünyası..
    #126269 (evildeth, 23.03.2006 00:35)
  2. bazı insanların bilgisayar alıp, internete bağlanmasına sebep olan oyun sitesi. ev arkadaşım buna en canlı örnektir. ne msn ne oyun sadece gamyun...
    #126297 (don kişot, 23.03.2006 00:51)
  3. en güzel oyun sitelerinden biri. adından da anlaşılacağı üzere kamyoncular takılıyor buraya*. king oynamayı hiç bilmeyen biri iki kere oynayınca öğrenebiliyor. rıfkı ne diye sorması şart ama.
    #1314382 (kamyoncu dervish, 17.02.2007 02:12)
  4. utanmasalar okey taşlarına kütahya seramik yazacakar, papazı derby'yle traş edecekler, kupa kızının kolunda altınbaş pırlantalar olacak. bu nasıl bir reklam politikası anlamıyorum. her yerden fışkırıyor.
    #1769873 (akrebin gozleri, 15.06.2007 00:38)
  5. king oynamak istediginizde oyunun son dakikasinda birinin * bilgisayarin fisini cekip kendi kendini siteden cikartmasi gercegine hazirlamak durumunda oldugunuz oyun sitesidir.
    #1773362 (bepanthol, 15.06.2007 20:50)
  6. yeni kayıt olanları, aktif olduklarında "karizma 0" la karşılayan site.
    #1970032 (veshtitza, 20.07.2007 00:26)
  7. ayni zamanda eksisozluk yazari olan roots diye bi ipnenin site yoneticiligi yapip, resmi hosuna giden kizlari, siteye uye olmak icin girmek zorunda olduklari msn adreslerine cullanarak taciz ettigi oyun sitesi.
    #2090466 (hreisk, 08.08.2007 01:36)
  8. karizma puanı diye bir denyoluk yapıp karizmayı çizdirmiş oyun sitesi.
    #3195435 (evildeth, 27.03.2008 02:13)
  9. okey turnuvası sonucu güzel ödüller verecek olan oyun sitesi. şu an test aşamasında turnuvalar ama az kalmış açılmasına. katılabilmek için cep üye olmak lazım galiba.

--spoiler--
    4. turdan itibaren ise ödüllerimiz olacak. Üye ister bir sonraki turun ödülü için turnuvaya devam edebilir, ya da bulunduğu turu ödüle çevirerek turnuvadan çekilebilir. Başlangıçta düşündüğümüz ödüller şu şekilde.

4.tur: 50 Kontör
    5.tur: 200 kontör
    6.tur: MP3 çalar
    7.tur: Cep telefonu
    8.tur: LCD TV ya da dizüstü bilgisayar
    9.tur: LCD TV + Profesyonel ev tiyatrosu ya da 7000YTL'lik hediye çeki
    10.tur: Araba (Fiesta, Corsa gibi ya da diğer markaların benzer serisi)
    --spoiler--
    #3456890 (zombi, 27.05.2008 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

gamyun net başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gamyun net ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gamyun net nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» toby marks » acoustic samurai » scurtel » eskiya » rtuk » alwayssleepy » xentrix » koprolali » tasima turklerle degirmen donmez » melengic kahvesi » kirmizi kursun kalem » bira » hiperparatiroidi » rip ride » boslukta kalmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » faik turun » makyo » askta cok ince hesaplar yapmak » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » vladimir askenazi » cahillikler kitabi » uludag sozluk moderasyonu » izmir turkuleri » is kadini sacmaligi » negativizm » bir anda » persekusyon » chem 7 » kamos » cok seviyorum lan seni