gammazlik 

kapat
  1. gammazın yaptığı iş, fitnecilik, kovculuk. *
    (minik mavi balina, 10.04.2008 16:49)
  2. gammaz koyulan kap. kalemlik gibi..
    (forever young, 10.04.2008 16:54)
  3. istifa ettiğim kurum.
    (galapagoslu iguana, 10.04.2008 16:55)
  4. hastalikli bir sey. marazi. insanin asagilik yaninin gidasi. pardon gammaz kardeslerim ben de bir gammazim lakin dusuncelerimde acimasizim.
    (narpiz cigneyen yilki ati, 10.04.2008 16:57)
  5. bir i$letim sistemi.**
    (galapagoslu iguana, 10.04.2008 16:59)
  6. sözlükte bir statü.
    (destination unknown, 10.04.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ingilizce ogrenememek » stevemcqueen » uretim cini » ayse hatun cesmesi » manolo blahnik » kizilkaya koyu camii » malum otobus » athena tapinagi » izmir » misafirlerimiz var » ali sami yen » kumandada kanallarin rakamlarla ozdeslesmesi » kadinin adi yok » johan vonlanthen » khalid el amin » yerhamukellah » michael jackson » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » can dundar » hakeem olajuwon » kafasi karisik pizza » phobia » kazaa » air jordan » guardinals » onder savla samani birbirine karistirmak » siberalem » vizlamayan sinek » red alert 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa