gammazlarin genelde vicdansizlardan secilmesi 

kapat
  1. gammazlama sisteminde bir pürüz çıkmaması için bu göreve nazi subayi tadındaki kimselerin seçilmesidir.

böylece eş dost ayrımı olmayacak, babasını bile gammazlayan ispiyoncular yetiştirilecektir. sistemde çürük çarklar istenmediğinden dolayı "bu benim dostum, acıdım; gammazlayamam" diyenlerin de önüne geçilecektir.
    #3497623 (karin, 05.06.2008 15:33)
  2. gammaz olduktan sonra göt kalkması durumuna bağlı semptomların açığa çıkmasından kaynaklanan yanılgıdır. "benimkileri patlatıyodunuz al sana ehe ehe" durumudur. bir süre sonra insan durulur. "yazık silmeyeyim hevesi kırılmasın" moduna girilir.
    #3497664 (kleiner pupser, 05.06.2008 15:44)
  3. moderasyona sitem nedenidir.
    (bkz: ne vicdansızlığımı gördün allahsız moderasyon)
    #3497670 (tatlı su levregi, 05.06.2008 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

gammazlarin genelde vicdansizlardan secilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gammazlarin genelde vicdansizlardan secilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gammazlarin genelde vicdansizlardan secilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook taki fotograf yorumlari » kaspersky in urkutucu kedi cirlamasi » turbanli emo sirin » on emir » en az iki manita yapmak » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » galilea montijeo » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » matroska » fethullah gulen cagimizin ataturk udur » sapla samani birbirine karistiran sap » erkan ogur » high hopes » en kotu bes filmin dordunde m ali erbil in olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cnbc e » galaxisonline com » dollerim seni » ateist sehit olur mu sorunsali » 24 » yanarim » psikopat cocuk oyunlari » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » ediz edin » trabzonspor » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » dogum tarihini bilmeyen insan » uludag sozluk hakkinda ne dediler » fasist olmakla ovunen ilginc bunyeler » durustluk