gameguru 

/ 2
kapat
  1. #1853675 eleştiriyi eleştiri boyutundan çıkartıp stand up gösterisine çeviren yazar. ilgiyle takip ediyoruz.
    #3612287 (mendoza, 03.07.2008 01:11 ~ 01:12)
  2. oyun dünyası ve teknolojileri hakında günlük haberler bulabileceğiniz, slovakya asıllı web sitesi.

adresi: http://www.ggmania.com
    #3699389 (kronik zugurt, 21.07.2008 23:09)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

gameguru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gameguru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gameguru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah abd yi krizle cezalandirdi » uludag forum » basur » winds of plague » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » cherry garcia » bana sen lazimsin » ingilterece » abdurrahim karakoc » nefretin discileri hasta etme nedenleri » maskeli baloda kiyafet secimi » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » isiniz bitince sifonu cekiniz » jay jay justified » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discilerden nefret etmek icin nedenler » salvar amerika nin jeanidir » ozgurluk yolu » ali riza yildiz » revenge » turbanin uzerine kask takmak » sair uuserlardan siirler » something s missing » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » chaos theory » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » entry eksilerken godfather theme dinlemek » gigi la trottola » kosheen » rusya borsasi