galiba bir kirk yil dusunmem gerekecek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kirk katir mi kirk satir mi kirk hammett mi
  2. dusunmem lazim
  3. ben dusunmem sikarim
  4. onu bir dusunmem lazim
  5. kirk hammett in kirk firin ekmek yemesi
  6. kirk gun kirk gece zirve yapmak
  7. kirk katir mi kirk satir mi
  8. kirk gun kirk gece
  9. galiba
  10. galiba hamileyim

© 2008 - uludağ sözlük

galiba bir kirk yil dusunmem gerekecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. galiba bir kirk yil dusunmem gerekecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu galiba bir kirk yil dusunmem gerekecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce taraftari » pc » uludag forum » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » medar i iftihar » ramak kalmisti » hadise acikgoz » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » atilim universitesi » adim adim ibnelik » uludag sozluk un reklam almasi » vicortus » malatya » easy filehosting » seray sever » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jelena jankovic » her issize 350 ytl maas » harun yahya vs einstein » alevilik bir mezhep degildir » uefa » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » jean amerika nin salvaridir » abd » muneccimle cinsel iliskiye girmek » mutlulugun tek yolu yoktur » sapthuran » ben bu yaziyi sana yazdim » megadeth dinlerken ders calismak » samsun » ceci n est pas une pipe