galatasaray kulturu 

kapat
  1. mekteb-i sultani' de okumuş veya okumayı gerçekten istemiş, o kültürü, gerçekten yaşayan veya o kültürün cezayir sokağında kırmızı şaraba 100 lira verip üstadım, mirim, pirim, diyerek konuşularak yaşanabildiğine inanmış gerçek ve/veya özenti kişilerin, seçtiği yaşam tarzı, evleri, tozlu kitaplar, boş şarap şişeleri, eski mobilyalar ile dolu olmasına rağmen, post modern veya modernlik arasında boğulmaktan da kendilerini alamamış yaşantılar.

galatasaray lisesi eğitim açısından bu ülkenin gerçekten yüz aklarından biri olmasına rağmen, -halktan'lığını yitirmesi çok üzücü bir durumdur. kültürel mirasa sahip nesilden nesile saygısını korumuş karakterler barındırması ve üretmesi ile mekteb-i sultani kültürü, öpülesi, özenilesi, yüceltilesi bir kültürdür.
    #2042647 (ironny, 31.07.2007 10:24)

© 2008 - uludağ sözlük

galatasaray kulturu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. galatasaray kulturu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu galatasaray kulturu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vatan sevgisi » terorle mucadele kararlilikla surecektir » are you technical director » pkk » new user yontemi » i will wander » ibne » balik yerine cizme tutmak » odtu iktisat vs odtu isletme » il buono il brutto il cattivo » kufur » sen de basini alip gitme » mutfak robotu » kursad tuzmen » facebook » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en kotu bes filmin dordunde m ali erbil in olmasi » burak akdis » zamanlama » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » ivne » burada seviyorum seni » prison break » karin » tuh lu gecmis zaman » tom waits » cinli google a yumusak g yazinca » entry ve nick uyumu » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » nou camp » paco de lucia