galatasaray in elenmesine sevinen besiktasli 

kapat
  1. eğer uefa'da birlikte finala çıkmak istiyorsa * galatasaray ile, iyi niyetli bir beşiktaşlıdır.
    #3880446 (secret1907, 28.08.2008 00:31)
  2. tribün kültürü olmayan bu ahlaksız ve terbiyesiz arkadaşların kimileri, kimierinin ancak gaguldan yaklaşıp yaklaşıp baktığı inönü stadyumunun çimlerine temas etmiş olmasına, hatta ve tahatta inönü stadyumunda mezuniyet töreni yaşamış olmasına rağmen aşşağılık ve bilumum ufuk urastır herbiri. bunlar yeminlen bak cümle bile kuramadım. sanırım 12 yaşında olmamdan kaynaklanıyor.
    nasıl sevinirsiniz ulan gesenin elenmesine. hani hepimiz kardeştik? sevinmeyin ulan liverpool nasıl 8 attı ama.

tanım-ül zukkero: çok da zukkero. ich liebe ştauo.
    #3880491 (pis cocuk, 28.08.2008 00:39)
  3. cok fazla yayla kupasi sampiyonlugu yasamis kisidir. zira o kadar fazla görmüstür ki bu kupayi sampiyonlar ligi, uefa, yayla kupasi arasindaki farklari bile anlayamaz hale gelmistir.
    #3880516 (boreas, 28.08.2008 00:47)
  4. 3lü hayalleri kuran beşiktaslıdır. zira kendileri gibi gs de uefa da mücadele edecektir. fenerin de gruplarda 3. olması halinde 3lü için müsait ortam olanacagını düşünen kişidie. ama nedese o üçlü değil 2'ye 1 olacaktır haberi yoktur. *
    #3880535 (perspektif, 28.08.2008 00:51)
  5. (bkz: o degil de bir nartallo vardi noldu ona)
    #3880579 (boreas, 28.08.2008 01:04)
  6. tanımı peşin peşin yapalımda gümbürtüye gitmeyelim. galatasaray'ın şampiyonlar liğinden elenmesine sevinen beşiktaşlıdır değişik versiyonları için galatasaray'ın elenmesine sevinen afyonkarahisar sporlu dan hiçbir farkı yoktur bu arkadaşın. ama durun bence yazar başka birşey demek istiyor bu sıçılmış başlıkta yaraaaam siz ne boksunuzda seviniyorsunuz biz şampiyonlar liğinden elendik sizinle aynı kupada oynayacağız demek istiyor sanırım. şimdi bu çay demlesini dilediğimiz arkadaşımızın mantığını doğru olduğunu düşünelim. düz mantıkla devam edelim şimdi geçen sene beşiktaş ne yaptı gitti liverpool'a 8-0 yenildi. galatasaray ne yaptı peki leverkusen'e 5-0 yenildi. şimdi çıkış mantığımıza göre galatasaray uefa kupasında 5-0 yenildiğine göre şampiyonlar liğinde 10-0 yenilmesi lazım o zaman beşiktaş 8-0 yenildiğinde sevinen galatasaraylı arkadaşlar arkadaşın mantığıyla ezik oldu. ben böyle mantığın taaaa amına koyyummm o zaman(tamamen mantığı sövüyorum ha arkadaşa birşey demiyorum üstüne kimse alınmasın). elenmesini geçtim ben siktiri boktan hazırlık maçların da bile rakip takımların yenilmesine sevinen bir insan olarak tabi sevincem kardeşim aramızda ne kadar yunanistanın avrupa şampiyonu olmasına sevinen insan varsa o kadar da galatasaray'ın elenmesine üzülen beşiktaşlı vardır.
    #3880639 (annemyazarolgeldedi, 28.08.2008 01:21)
  7. ayni zamanda fenerbahcenin turu gecmesine üzülen besiktaslidir.
    #3880683 (lionheart, 28.08.2008 01:32)
  8. bu kisileri elestiren gorusun "fenerbahce'nin sampiyonlar ligine kalmasina sevinemeyen galatasaylilar"i da ayni sekilde elestirmesi gerekmektedir.
    #3880689 (atgmuls, 28.08.2008 01:35)
  9. olimpiyakos un elenmesine sevinen bayern münchen li kadar saçma duran kişidir.
    #3880695 (naif, 28.08.2008 01:37)
  10. aslında heeeh nee ne vaar ne oldu kim ölmüş diyen beşiktaşlıdır.
    #3880773 (redwire, 28.08.2008 02:04 ~ 16.03.2009 15:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

galatasaray in elenmesine sevinen besiktasli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. galatasaray in elenmesine sevinen besiktasli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu galatasaray in elenmesine sevinen besiktasli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about galatasaray in elenmesine sevinen besiktasli. Copyrights of the articles are belong to their authors.