galatasaray in baskalari tarafindan kurtarilmasi 

kapat
  1. (bkz: #2718122)
    #2718126 (jamish efendy, 20.12.2007 00:02)
  2. yıllarca, fenerbahçe ve beşiktaş' ın yerine avrupa' da, türkiye için topladığı puanların ardından galatasaray' ın hakettiği şanstır.
    not: sürekli futbolun içindeki ağzından salya akan ve bir türk takımının avrupa' da başarılı olmasına bile sevinmeyen ve sevindirmeyen şuursuz fanatiklerin saygı ve sevgi bağlarına nasıl zarar verdiğine değindim.
    evet, galatasaray gruptan şansıyla çıkmış olabilir ama bir türk takımının bu başarısına sevinmek yerine hala ısrarla galatasaray' a laf atma çabasındaki fanatikleri anlamak mümkün değil, galatasaray yıllarca avrupa' da hem de kaç takımın yükünü taşıdı!
    futbolu seviyorum. lincoln' u nasıl seviyorsam alex' i ve ricardinho' yu da seviyorum. fenerbahçe' nin şampiyonlar ligi grubundan çıkmasını alkışlayan bir galatasaraylıyım. o gün bazı takımdaşlarım fenerbahçe' ye sataşmıştı, bugün de bazı fenerbahçeliler galatasaray' a laf atıyor. dilimde tüy bitti ama; lütfen aramızdaki bilinçsiz fanatikleri temizleyelim. daha geç olmadan, her şey yıkılmadan!
    #2718134 (abberline, 20.12.2007 00:03)
  3. uzatılmaması gereken hadisedir. evet galatasaray kötü oynamıştır, doğru. fakat bu tür olaylara sık sık rastlanmaktadır. şans bu kez galatasaray'ın yanında olmuştur ve tur atlamıştır. yedi sene önce alınan uefa kupası ile tabi ki övünülecektir, ne yani şimdi biz 2002'deki dünya üçüncülüğümüzle de mi övünmeyelim? sonuçta o da beş sene önceydi.
    #2718135 (psychofobia, 20.12.2007 00:04)
  4. 2.filminin su baslikta olmasini bekledigim, bu gece oynanan dramin 1.si...

(bkz: galatasarayin kimse tarafindan kurtarilamamasi)
    #2718149 (pic black, 20.12.2007 00:05)
  5. (bkz: #2718122)
    #2718151 (jamish efendy, 20.12.2007 00:06)
  6. talihin cilvesine bile isyan edenlerin rahatsız olduğu. ne yani "çıkmıyoruz, kötü oynadık ulan!" mı desin gs şimdi. (bkz: allah allah)
    #2718157 (sanirim osurdum, 20.12.2007 00:07 ~ 00:08)
  7. şans dediğin bırakta biraz türk takımlarının yüzüne gülsün, ulan ayıp be turk takımı diyorlar avrupa da gs fb bjk demiyorlar. gs iki tur atlarsa fb turu gecerse seneye 3. torbada oluruz rahat oluruz, 5 6 takımla avrupada oluruz.
    #2718183 (postit, 20.12.2007 00:13)
  8. olağan bi şeydir.2 sezon öncede denizlispor fenerbahçeyle berabere kalıp bizi şampiyon yapmıştır.
    (bkz: yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler)
    #2718204 (st zorti, 20.12.2007 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

galatasaray in baskalari tarafindan kurtarilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. galatasaray in baskalari tarafindan kurtarilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu galatasaray in baskalari tarafindan kurtarilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sence sen hangimize verirsin » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » grapple » senden cocugum olsuna verilebilecek cevaplar » ben zir cahilim » fernando jose da silva freitas meira » tuzla » basbakan serefsiz degildir » sevismek » deger mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci