galaksi taksi 

kapat
  1. devekusu kabare tiyatrosu nun deliler oyunundan unutulmaz bir bölüm.

(bkz: alo galaksi taksi araba yok)
    (krmyrdsn, 12.10.2006 23:46)
  2. alo tanju, temel, dursun, abidin, yunus sesime ses verin olan.
    -ben temel ben temel tamam.
    -temel nereyesun?
    -karaköydeyim trafik kilitlendi kımıldamanın imkanı yok. benim arabada toplandık pişpirik oynuyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBdh7MXWPt4 +
    (eskicameldahaiyiydi, 01.04.2007 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ismail yk » cargill » gecici plaka » golgelerin gucu adina » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » nocioni » sezer komsuoglu » circle » istifa » naber seker » yorum farki » limon cicegi kolonyasi » zigana kervansarayi » ersin karabulut » norvecli balikci » berthe sylva » losyondayim » adaletin bu mu dunya » igrenc espriler » yigit ozgur esprileri » sean penn » sevgilinin striptizci olmasi » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » gundeme ilgisiz gencler » toplu tasima araci » fuckin machine » allah a sorulacak sorular » cayir cimen geze geze oy » cok guzel hareketler bunlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa