gaip yol 

kapat
  1. neredesin firuze filminin film müzikleri albümünde olan ve burcu güneş'in çok hoş bir şekilde yorumladığı eren kazım akay şarkısıdır.
    *
    hele beni bırak da geçem
    küpü doldurdum erenlerden
    haram da ziyan da demem
    ben yanarım derdimden
    ah yanarım derdimden

yanarım yanarım bana nasip oldu
    bu ne gaip yoldu
    bi kaybettim bi buldum
    sallandı durdu
    ah sallandı durdu

hadi beni bırak da geçem
    seri ver serden geçem ben
    içim aşk kabuğum kerem
    ben geçemem kendimden
    ah seçemem kendimden

yanılır sakınır bir kanıya varamam
    bir biçare kulum
    ne buldum ne uslandım
    tavlanıp durdum

yanarım yanarım bana nasip oldu
    bu ne gaip yoldu
    bi kaybettim bi buldum
    sallandı durdu
    ah sallandı durdu

hele beni bırak bi geçem
    küpü doldurdum erenlerden
    içim aşk kabuğum kerem
    ben yanarım derdimden
    ah yanarım derdimden
    #557768 (hunlu, 19.08.2006 21:49 ~ 17.03.2007 13:56)
  2. burcu güneş'in son albümü*nde tekrar yorumladığı parça olup neredesin firuze filminin film müzikleri albümünde dinlediğimiz tada erişememiştir.

* http://www.powerclub.com....msyda/23764/prelisten.mp3
    * http://www.powerclub.com....msyda/92964/prelisten.mp3
    #1293733 (hunlu, 12.02.2007 14:43 ~ 28.02.2007 22:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gaip yol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gaip yol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaip yol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gaip yol. Copyrights of the articles are belong to their authors.