gaia tellus 

kapat
  1. son zamanlarda yapılmış en özgün black metal çalışması.
    #1748488 (diyonsos, 10.06.2007 12:55)
  2. rotting christ'in son bombası.kendine has bir metal şahaseri.
    #1748600 (strangerthanparadise, 10.06.2007 13:27)
  3. sürekli nemecic adlı şarkıyla karıştırılan rotting christ parçası. tulum sesi nemecic de vardır ayrıca. gaia tellus da yoktur.
    #2768901 (deli ali, 30.12.2007 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

gaia tellus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gaia tellus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaia tellus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» loving the alien » deniz feneri dernegi davasi » rize » yakin cag » ben hic kalkmasam » sezgin kacmaz » turk e dergi » maven » erzurum » i am from van i am from bayazit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games