gadjo 

kapat
  1. 4. nesil yeni bir yazar arkadaş. siyasi entryleriyle dikkat çekmiştir. sözlüğe yararlıdır.
    (korn, 28.09.2007 13:53)
  2. (bkz: gadjo dilo)
    (endirekt serbest vurus, 02.10.2007 19:19)
  3. dördüncü nesil bir yazar arkadaşımızdır. hoşgelmiştir, sözlükte başarılar dilerim kendisine.
    (WoLF, 02.10.2007 19:22)
  4. zirveye * gidemediği için deli gibi üzülen yazar. bende üzülüyorum. you will never walk alone *
    (unique270, 23.11.2007 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» elektra » hollanda konsoloslugu » for your interest » promets moi » international football association board » menemen olayi » boga burcu kadini » moliere » hop dedik ayhan » transfer politikasi » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » primitive death » aysun ozbek » yasaklamak yasaktir » irlanda edebiyati » masters of the universe » vazelin » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » harf oyunlu cin entryler » neset ertas » arsonists get all the girls » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » beyaz atli prens beklemek » cunt cunt gimme more » universal funeral » oblivion » aby » 1862 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa