gaahl in cilgin satanist liseli kiz tripleri 

kapat
  1. "metal a headbanger's journey" de şeytani olduğunu sanırken milyonları kahkahaya boğan, kişiliği oturmamış lolita havasındaki gorgoroth üyesinin saçmalıkları.
    #558305 (echidna, 20.08.2006 00:53)
  2. metal's headbanger's journey'den bir alıntı aklımda kaldığı kadarıyla*

- sizin yani nedir böyle niye böyle ya hede hödö
    - satan
    - nicin yapıyorsunuz yani neyi düsünüyorsunuz ne isterdiniz
    - satan
    - yani amacın ne arkadaşım niye buradasın iciyosun böyle pat pat
    - satan.
    #558339 (alcoholica, 20.08.2006 01:10)
  3. belgeseli izlerken dizlerimi çeneme yapıştırmak suretiyle korkudan ödümün dışkıma karıştığı röportajdır.

-şarkılarınızı yaparken size ilham veren şey nedir?
    -satan(brutal tonda söylenir. ayrıca cevaptan sonra gaahl kırmızı şarabından karizmatik bir yudum alır ve kadehi tekrar yerine bırakır.)
    -satan sizin için neyi ifade ediyor?
    -özgürlük
    -norveç teki kilise yakılması olayıyla ilgili düşünceleriniz neler?
    -kesinlikle destekliyorum. hatta daha fazlası yapılmalı ve yapılacaktır.
    #558416 (dünyayı kurtaran adam, 20.08.2006 01:47)
  4. (bkz: satan)
    (bkz: freedom)
    #663125 (varg, 24.09.2006 21:16)
  5. bu adamın saçma tripleri bu kadarla bitmez. gözbebekleri sabit, ses bomba ;

every man has been borned to be king, becomes the king * *
    every man has been borned to be slave, doesn't know satan **

(bkz: havan batsın gaahl)
    #663162 (gothic evil, 24.09.2006 21:32)
  6. (bkz: kendini anti christ sanmak)
    #663542 (alas, 24.09.2006 23:54)
  7. beni çok ama çok güldüren hadise. yalnız beni güldüren şey gaaahl'in tavırları değil, insanların verdikleri tepkiler. zira şarkılarında öyle tersten okuyunca falan değil; bildiğiniz şekilde, düzden okuyunca de satanizm propagandası yapan gorgoroth grubunun frontmaninin satanist olduğunu açıklaması çok da şaşılacak bir durum olmasa gerek. acaba gaahl'in bu tavırlarına gülen insanlar gaahl ile röpörtaj yapan spikerin yerinde kendileri olsaydı bu kadar gülebilirler miydi; işte bunu çok merak ediyorum.
    (bkz: black metale bok atma sevdası)
    (bkz: black metalin norveç'ten çıkmasının nedenleri)
    #849522 (Aria GalaCtiCa, 12.11.2006 19:31 ~ 13.11.2006 00:29)

© 2008 - uludağ sözlük

gaahl in cilgin satanist liseli kiz tripleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gaahl in cilgin satanist liseli kiz tripleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gaahl in cilgin satanist liseli kiz tripleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni arabayi cizen mahalle picleri » gloss » hex omega » josef k » channing frye » klavye delikanliligi el kitabi » drumstylo » le concile de pierre » akrep » soylemesi zevk veren ingilizce kelimeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci