g worm 

kapat
  1. şimdinin çaylağı, geleceğin yazar kişisi. *
    #409162 (fth, 09.07.2006 18:35)
  2. ikinci nesil yazar.*
    #418350 (wolfshade, 12.07.2006 15:50 ~ 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

g worm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. g worm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu g worm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » a kiss to remember » yaran baslik yonlendirmeleri » ertugrul saglam » binbasi ersever in itiraflari » jack daniel s » saban disli » usuyen kutup ayisi » yaran ruyalar » jerusalemm » sari olan herseye sikini sok ilkesi » tarih bir kere yazildi tisortu » bir kadinin en masum oldugu an » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » normal gorunume don » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » 60 genclik » adini soylemeyen sevgili » final destination » the best damn thing » minik mavi balina » ben hep seni yazdim » kujata » revenge » ibibik » sabri sarioglu » nisasta » yaran olaylar » the beatles brotherhood » annene babana aciyorum evladim