g point 

kapat
  1. kızların cinsel organlarında bulunduğu inanılan, orgazm depremlerinin üssü. birçok erkek ve kadın dergileri konuya eğilir, orgazmın sırlarını anlatır.

amerikan pastası filminde de piçlerden birinin abisi okula bir kitap saklamıştı. kızlara hayatlarıının zevkini yaşatmak için nasıl ve nereye muamele yapılması gerektiği yazılıydı. işte o nokta g noktasiydı..

ayrıca bu isimde macaristanda bir disko vardır.
    #2176902 (meureate, 22.08.2007 12:52)
  2. hotbird uydusunda yer alan bir seks kanalı.
    #3048658 (shaqmarion, 23.02.2008 18:55)
  3. maksat tanımsa * eurovision şarkı yarışmasında bir ülkenin başka bir ülkenin şarkısına vereceği puandır..
    bir gün gelir de ülke puanlarını tek tek belirten dişi ya da kişicanlardan birinin ''turkey g point ehi ehi'' demesini hevesle bekliyoruz/bekliyorum.
    #3048722 (glinwelin, 23.02.2008 19:14)
  4. uzman ne derse o dur

http://uzmantv.com/g-noktasi-nedir
    http://uzmantv.com/g-nokt...efsane-mi-yoksa-gercek-mi
    #3048739 (hodri meydan, 23.02.2008 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

g point başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. g point ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu g point nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulu sozluk hamachi ile fifa 08 oynuyoruz zirvesi 2 » powerofattorney » isa yi yildirim carpti vatikan panikte » doktorlarin cirkin olmasi » gamsiz insanlara ozenmek » grup yorum » identity » milliyetci musluman olmak » kayakoy sanat kampi » bir insani sevmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci