g noktasinin bulunmasi 

kapat
  1. gün itibari ile haber sitelerine ve gazetelere düşmüş haberdir. yayınlandığı sitelerde günün en çok okunan haber olmuştur. cidden de düşününce hem erkek hem de kadın için sevindirici bir gelişme.

http://www.nethaber.com/H...Iste-kadinlarin-G-noktasi
    #3044111 (engineer, 22.02.2008 17:16)
  2. (bkz: zaman makinasının icadı)
    (bkz: yok böyle bir şey kandırmışlar sizi)
    #3044116 (aura, 22.02.2008 17:19)
  3. (bkz: şükür kavuşturana)
    #3044118 (hale yediler, 22.02.2008 17:20)
  4. hani bu nokta kişiden kişiye farklılık gösteriyordu? şimdi nerden cıktı bu bulundu haberi.
    Bilim adamlarının bazıları çay yararlı derken, üç gün sonra diğer kısmı çay çok zararlı diyor.
    Bu bulunan g noktalarının koordinatlarında kesin bir yanlışlık vardır, güvenmeyin.

g noktami kaybettim hukumsuzdur
    #3044149 (Seytanin Fisildadiklari, 22.02.2008 17:26)
  5. (bkz: g noktasını google da aramak)
    #3044151 (sensizlik impossible, 22.02.2008 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

g noktasinin bulunmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. g noktasinin bulunmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu g noktasinin bulunmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » afyon lisesi » coheed and cambria » musa tasdelen » metalci oldugu halde abazan gezen erkek » marion » fethullah gulen in hic evlenmemesi » bayanlarin futbola dair sorulari » sigancu » mehmet ali kislali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci