g noktasi dedektoru 

kapat
  1. g noktasının yerini bulamayan ve kadından kadına degisecegine inanan muhteremler için icad edilmesi gerekli dedektör.

-yav karı sana yanlıs yere koymuslar g noktasını.
    +aa aaaa aaaa aaaaaaah!
    #2427903 (mürekkep, 04.10.2007 21:55 ~ 05.10.2007 17:26)
  2. bir ucunda aşagı yukarı dogru hareket eden etsi bir yapı bulunan, diğer ucundaysa vücuttaki atar damarlardan birinin üzerine getirilerek nabız ölçen manşonumsu parçaya sahip dedektör. etsi yapı aşagı yukarı yalama tarzında hareketler yaparak nabızdaki değişimleri kaydeder ve nabzın maksimuma ulaştığı yerde g noktasını gösterir.

meraklı erkekler için uyari;dedektörü kendinizde denemeyiniz zira dedektör alışkın olmadığı bir yapıyla karşılaştığı anda emniyet kilidini devreye sokup diğer ucunda ki dişlileri çalıştırarak istenmeyen hadiselere neden olabilir.
    #2428000 (xmandr, 04.10.2007 22:18 ~ 12.01.2008 01:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

g noktasi dedektoru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. g noktasi dedektoru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu g noktasi dedektoru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about g noktasi dedektoru. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aci soz » sari biber » dumur olaylar » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » wraiths of roanoke » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » kavak yelleri » che guevara » uludag sozluk hakkinda ne dediler » abdullah gul » edip buran spor salonu » karate ni sente nashi » sise » tutun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » torpulemek » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » kozleme » seyh riza » bugun » adnan aybaba fan club » limanla kavgali isyankar kaptan » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » pasamiz cok sakacidir da » kemalizm dini » emre aydin » burn after reading » nike mercurial rose » modayi takip etmek