futbolcunun isini bitirmek 


kapat
  1. aslinda mahfetmek, öldürmek anlamina gelen bu deyimin futbol camiiasinda transfer sözlesmesi imzalamak anlaminda kullanilmasidir.
    #1795320 (jazzmatass, 20.06.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

futbolcunun isini bitirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. futbolcunun isini bitirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu futbolcunun isini bitirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milan baros un fasist olusu » cete savaslari » altinova » murat ata » fifa 09 » mehmet kurdoglu » kovulduk ey halkim unutma bizi » onur belge » besir atalay » dogunun limanlari » lig tv spikerleri » genelkurmayin hesap vermemesi » turk » bunu yapan turktur dedirten olaylar » fenerbahce nin adami milli yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rs ne lan » yumatu » bunalti » ogretmene sigara ikram etmek » skor yazari » pablo escobar » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » fasistcan » vanti lator » baslik entry sayisi uyumu » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » jennifer carpenter » dsi » gama bomb » topraktan yaratildigina inanan angut insan