futbolcu olan sozluk yazarlari 

kapat
  1. muhtemel gelecekte büyük kulüplerin futbolcusu olmayı hayal eden sözlük yazarlarıdır. malum eskiden doktorluk, mühendislik gibi popüler olan mesleklerin yerini popçular veyahut topçular aldı.
    #4256456 (sex files, 20.11.2008 17:47)
  2. (bkz: arjen robben)

(bkz: lucarelli99)

(bkz: ahmetyildirim)
    #4256462 (tu kaka bana, 20.11.2008 17:49)
  3. her ne kadar profesyonel lisansım olmasada, bu güne kadar oynadığı tüm bahar turnuvalarında ve bilimum okul takımlarında sırtından 10* numarayı eksik etmemesiyle bendeniz.

sinirli büdüt: bunu eksiliyen zihniyet kahrolsun, kıskançlığından gebersin. yalan mı atıyoruz lan. ayarlayın maçı, burdayım.
    #4256501 (pakize karada, 20.11.2008 17:59 ~ 18:03)
  4. muhtemelen bölgesel ligde oynayan, 30 yaşında da üçüncü ligde bir takımda gol primi olarak çaya oynayacak olan yazarlardır. aralarında bulunmaktayımdır. üçüncü lig-bölgesel lig arasında gidip gelmekteyiz, açıkçası bu yaştan sonra da birşey beklemiyorum. messi 19 yaşında barcelona'da oynasın, sen git 20 yaşında ramenskoye'nin bilmemkaçıncı takımında oyna. ahuaha. gülerler aha da böyle kıçlarıyla.

(bkz: defansın belkemiği)
    #4256512 (der meister, 20.11.2008 18:01)
  5. (bkz: sozlukteki futbolcular)*
    (bkz: cevher toktas)
    #4256551 (bilgehan, 20.11.2008 18:09 ~ 18:11)
  6. valla olabilir miyim bilmiyorum ama son söz kulüp antrenörünün. antrenmana çağırmış. hadi hayırlısı. hayalime ulaşmam için en önemli basamak.
    #4664537 (oliwer twist, 08.02.2009 01:22 ~ 01:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

futbolcu olan sozluk yazarlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. futbolcu olan sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu futbolcu olan sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about futbolcu olan sozluk yazarlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.