futbola kafayi takmis kari 

1. sinir tiptir.

sana ne lan futbolumdan? top peşinde koşan 22 kişiyi izlersem izlerim! seni ne ilgilendiriyor?

(bkz: entry girerken kafayı duvara vurmak)

edit : en beğenilmeyen entry yapılmasını bekliyorum bayanlar tarafından. hadi bakalım.
    #2243254 (sasan, 01.09.2007 18:38 ~ 18:48)
  2. (bkz: kari değil bayan) *
    #2243257 (fobia, 01.09.2007 18:39)
  3. endüstriyel futbolun pazarlanmasında farkında olmadan bir rol üstlenmiş kişilerdir.
    #2243398 (mozik, 01.09.2007 19:08)
  4. yakışana yakışır ama genel olarak nekadar itici oldukarının farkında olmayan gruptur. çoğu dikkat çekmek için yapar geneldede 15-20 yaş arasındadırlar.
    #2801323 (kar maskesi, 07.01.2008 01:59)

© 2008 - uludağ sözlük

futbola kafayi takmis kari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. futbola kafayi takmis kari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu futbola kafayi takmis kari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huzunlu entrylere eksi oy veren duygusuz yazar » gears » polislik sinavi » akp nin her seyi ozellestirme meraki » yurtkur internet sitesi » benim annem dans edemez » karmam adam olmaz » 1640 » issiz bir koyda cirilciplak dogayla butunlesmek » dis beyazlatma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games