futbol turkmenelinde izlenir die pankart acmama ramak kalmisti 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (12 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

futbol turkmenelinde izlenir die pankart acmama ramak kalmisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. futbol turkmenelinde izlenir die pankart acmama ramak kalmisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu futbol turkmenelinde izlenir die pankart acmama ramak kalmisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avon » yas yetmis is bitmis » gazi kars » cilavuz koy enstitusu » ibrahim yattara » trakya universitesi » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » sehit verince milliyetci olan toplum » pele nin aziz baskanim beni al demesi » beymen » toplu emo katliami » yasananlar anlatilmaz » augustus hill » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » sozlukteki insaat muhendisleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » kareem said » siklopentanoperhidrofenantren » 911 » gultekin avci » tabutta yarim vole » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » ricky martin in kokainden olmesi » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » cosplay » turkofobi » basarisiz diyetisyen ufuk » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » bulent ortacgil » deprem